rijden met een persoonlijk lesprogramma

Jij bent uniek…

Geen mens is hetzelfde. Dat geldt ook voor jou. Dus ook als jij iets aan moet leren, wil jij dat zó doen dat dit het beste aansluit op jouw persoon en zoals jíj dingen aanvoelt, (of juist niet…)

Rijschool Renate beseft dat. En wij willen dus ook maar één ding: dat jij de lessen krijgt die voor jóu het beste zijn. Dus: wél aandacht waar jij nog extra oefening in nodig hebt,. Maar omgekeerd: minder tijd en aandacht besteden aan waar jij wel goed in bent. Want zeg nou zelf: geld en uren besteden die niet nodig zijn, dat wil jij toch ook niet ?
… dus jouw rijopleiding ook!

Efficiënt met jouw lesgeld omgaan. Klinkt mooi, maar dat zeggen ze toch allemaal? Wij maken hier echt werk van. RijschoolRenate werkt met het “persoonlijk lesprogramma”. Samen met jou houden wij, volgens een doordacht systeem, al jouw vorderingen bij. Samen kunnen we voortdurend bekijken waar extra aandacht wenselijk is, en waar dat gewoon niet meer nodig is! Zodat je nooit dingen overbodig doet, maar ook geen dingen achterwege laat zodat je op een examen ineens schrikt “Oh jeeh, dat heb ik nauwelijks geoefend…”.

Jouw lessen zijn dus gericht op wat je nodig hebt en niet op wat je al kan! Dat is pas efficiënt les krijgen!