het “nieuwe rijden”

Brandstof besparen is… geld besparen!!! … en ook nog eens goed voor het milieu

Het “nieuwe rijden” is… eigenlijk geld verdienen én het milieu sparen tegelijk! Het is een manier van omgaan met je auto waardoor je brandstof bespaart. En dus je portemonnee en het milieu !
Wanneer je de beweging die in je auto zit zo goed mogelijk gebruikt heb je minder brandstof nodig om weer op te trekken! Dat doe je door “doorrollen” waar dat kan, de snelheid erin houden en niet steeds volgas en daarna vol in de remmen.

RijschoolRenate gaat jou dat “nieuwe rijden” helemaal aanleren! De opleiding tot rij-instructeur van onze mensen was daar helemaal op gericht! Voor ons is het dus niet zomaar een verhaaltje, maar iets wat wij zelf ook helemaal beheersen!
Ook onze lesauto helpt je daar goed bij: we hebben een boordcomputer die je ieder moment laat zien hoeveel de auto verbruikt. Dus ieder moment weet jij wanneer jij éxtra zuinig rijdt!

Wij zullen je vanaf het begin af aan met het “nieuwe rijden” opleiden. Hierdoor moet jij er later niet verbaasd van opkijken dat jij 10% zuiniger rijdt dan je ouders!

Rijden met het navigatiesysteem!!
Jij als zelfstandige chauffeur…

Tijdens het rijexamen zul je ook zelfstandig een route moeten kunnen rijden.
Op het examen zegt de examinator niet alleen “rij hier naar links…, ga nu maar naar rechts…”. Je krijgt een adres op en daar moet je naar toe rijden. Dit zul je doen met een navigatiesysteem. Wij leren het je! En ook hier: niet als zomaar een verhaaltje, maar als vast onderdeel van de hele opleiding. Je weet op een gegeven moment gewoon niet anders meer, en dus ga je zelfverzekerd naar je examen !